ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαηλίδου: Χάρη στο νόμο που ψηφίσαμε, αλλάζει διοίκηση η «Κιβωτός του Κόσμου»

Μιχαηλίδου: Χάρη στο νόμο που ψηφίσαμε, αλλάζει διοίκηση η «Κιβωτός του Κόσμου»
«Είχα δεχθεί προσωπικά πόλεμο», είπε η υφυπουργός Εργασίας μιλώντας για το συγκεκριμένο νόμο ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Για πόλεμο που δέχθηκε όταν η κυβέρνηση πέρασε το νόμο για την αλλαγή διοικήσεων σε δομές στις οποίες κινδυνεύουν όσοι φιλοξενούνται, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για την αλλαγή διοίκησης στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η κ. Μιχαηλίδου πρόσθεσε ότι χάρη σε αυτό το νόμο που ψηφίστηκε, η κυβέρνηση θα τοποθετήσει νέα προσωρινή διοίκηση στη δομή.

«Ευτυχώς και έχουμε νομικό πάτημα και ευτυχώς μπορούμε να αλλάξουμε διοίκηση», είπε και σημείωσε πως πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η αποϊδρυματοποίηση.

«Για τον νόμο αυτό που μας επιτρέπει να αλλάζουμε την διοίκηση σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις και όταν κινδυνεύουν οι φιλοξενούμενοι είχα δεχθεί προσωπικά πόλεμο», είπε στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης αρμοδιότητας της και θύμισε πως τη σχετική διάταξη είχαν ψηφίσει εκτός από τη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25 δήλωσαν «παρών» και η Ελληνική Λύση καταψήφισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ