Στην Αχαΐα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε:
Την περιφερειακή ενότητα Αχαΐας επισκέπτεται σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου και αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, σήμερα ο πρωί ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Αίγιο, στη συνέχεια θα μεταβεί σε έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή και θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα. Στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στον πολυχώρο Royal Patras.
Την Τετάρτη, στις 10:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου για την Πάτρα του 2030. Στις 13:30 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Το κυβερνητικό έργο της εβδομάδας σε 17 σημεία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
22:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΕΤΕΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ιράν - ΗΠΑ με φόντο την αμερικανική στρατιωτική περικύκλωση
21:51
ΣΠΟΡ
Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου στο Μίτινγκ της Οστράβα
21:45
ΚΟΣΜΟΣ
Δολοφονήθηκε στην πόλη Ζεντέν ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, γιος του δικτάτορα της Λιβύης
21:37
ΚΟΣΜΟΣ