Στην Αχαΐα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε:
Την περιφερειακή ενότητα Αχαΐας επισκέπτεται σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου και αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, σήμερα ο πρωί ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Αίγιο, στη συνέχεια θα μεταβεί σε έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή και θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα. Στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στον πολυχώρο Royal Patras.
Την Τετάρτη, στις 10:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου για την Πάτρα του 2030. Στις 13:30 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Το κυβερνητικό έργο της εβδομάδας σε 17 σημεία
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ο Όμιλος ONEX ιδρύει την ONEX Rolling Stock & Integrated Systems – Στρατηγική συνεργασία με την κορεατική SSRST
20:12
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για επίθεση σε άνδρα από τη σύντροφό του - Του δάγκωσε το αυτί και του έκοψε κομμάτι
20:00
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Το ΝΑΤΟ άρχισε τον στρατηγικό σχεδιασμό για μια αποστολή στην Αρκτική
19:49
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς
19:40
ΚΟΣΜΟΣ