Θεοδωρικάκος: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στη Real News
Τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της Real News, επιβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρεται στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα Προσφυγικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως ο εν λόγω άνδρας κρυβόταν το τελευταίο διάστημα στα Προσφυγικά και έτσι οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Κατά πληροφορίες, ο άνδρας ανακρίνεται ήδη από την κρατική ασφάλεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Προσφυγικά: Συνελήφθη ένας άνδρας
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Προσφυγικά στην Αλεξάνδρας
Σε εξέλιξη δύο προγράμματα από τη ΔΥΠΑ για ΑμεΑ και ανέργους άνω των 55 ετών
03:00
Kοινωνικός τουρισμός 2026-27: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
02:00
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τα 16 αντικείμενα και το πρόστιμο
01:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο - Ποιες αλλαγές προβλέπονται στις διαθήκες
00:30