ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ακάθεκτος ο Μητσοτάκης στο ρεσιτάλ καταστροφολογίας

ΣΥΡΙΖΑ: Ακάθεκτος ο Μητσοτάκης στο ρεσιτάλ καταστροφολογίας
EUROKINISSI

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει ακάθεκτος το ρεσιτάλ καταστροφολογίας, παρότι τα αποτελέσματα του Eurogroup τον διέψευσαν παταγωδώς απαντά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. 

«Ο κ. Μητσοτάκης μας είπε σήμερα: «οι καλές κυβερνήσεις χτίζονται στην αντιπολίτευση». Οι πολίτες θα του χαρίσουν ακόμα πολλά χρόνια εκεί. Παρότι τα αποτελέσματα του Eurogroup τον διέψευσαν παταγωδώς, συνεχίζει ακάθεκτος το ρεσιτάλ καταστροφολογίας. Έχοντας ξεμείνει από επιχειρήματα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρουσιάζεται ξανά ως ο μέγας μεταρρυθμιστής, βαφτίζοντας βέβαια μεταρρυθμίσεις τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις χάρες στη διαπλοκή και στους ημετέρους», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

«Για να λύσει το αδιέξοδο του κόμματός του, ο κ. Μητσοτάκης αυτή την εβδομάδα ζητά πάλι εκλογές. Απευθύνεται σε αμνήμονες, όμως κανείς δεν έχει ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες ούτε της κυβέρνησης ΝΔ, ούτε της υπουργίας του. Κανείς δεν έχει ξεχάσει το σάπιο κατεστημένο που διέλυσε τη χώρα», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ