Όλγα Γεροβασίλη: Χάκερς απέσπασαν χρήματα από τους λογαριασμούς της
Ηλεκτρονική επίθεση δέχθηκε η Όλγα Γεροβασίλη. Όπως γνωστοποίησε η ίδια, οι χάκερς απέσπασαν χρήματα από τους βουλευτικούς τραπεζικούς της λογαριασμούς.
Η κ. Γεροβασίλη αναφέρει πως υπό ηλεκτρονική επίθεση είναι και τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης και έχει ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμόδιων αρχών.
Ολόκληρη η δήλωση της κ. Γεροβασίλη
«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση - χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες.
Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χάκερς χτύπησαν την ιστοσελίδα της Ευρωβουλής: Μετά το ψήφισμα για τη Ρωσία
ΕΕ: Αυξήθηκαν οι επιθέσεις κατά της κυβερνοασφάλειας - Ποιοι οι στόχοι των χάκερς
Φινλανδία: Πράσινο φως για την πρώτη εγκατάσταση τελικής αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων στον κόσμο
10:15
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες ξανά στην 54χρονη για την υπόθεση με τα 212 ζώα σε ακατάλληλες συνθήκες
10:12
Καιρός: Έρχεται επικίνδυνο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες - Η πρόγνωση για τις 28 Οκτωβρίου
10:02
HUAWEI WATCH D3: Οι καινοτόμες λειτουργίες που το καθιστούν κάτι περισσότερο από ένα απλό smartwatch
10:00