Κυριάκος Μητσοτάκης για Κιβωτό του Κόσμου: «Τα παιδιά είναι ασφαλή»
Για την συγκλονιστική υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβεβαιώνοντας ότι τα παιδιά δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο
Συνέντευξη στον Alpha παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.
Ο πρωθυπουργός εξήγησε το πόση σημασία δίνει στην εκπαίδευση των παιδιών ώστε να αποφεύγονται περιστατικά βίας κατά γυναικών και ότι αυτό «δεν είναι μαγκιά».
Παράλληλα χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη γλώσσα που χρησιμοποιείται σε ένα είδος μουσικής, την οποία δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε», η οποία, όπως είπε, «αντιμετωπίζει ως αντικείμενα τις γυναίκες».
«Ενοχλούμαι από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί αυτή η μουσική» είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά που παραμένουν στη δομή «είναι ασφαλή».
«Μας ενδιαφέρει να δούμε τι έγινε με τα οικονομικά καθώς έγιναν σημαντικές δωρεές και στη συνέχεια στόχος μας είναι να υπάρχουν λιγότερα παιδιά στις δομές. Το καλύτερο για τα παιδιά είναι να φεύγουν από αυτές τις δομές είτε με αναδοχή είτε με υιοθεσία».
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: «Αυλαία» αύριο για τα ΓΕΛ - Σε ποια μαθήματα εξετάζονται οι υποψήφιοι
07:15
Εξαφανίστηκε 13χρονη από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
07:11
ΣΥΡΙΖΑ: Νίκη Φάμελλου, αλλά και «ραντεβού» για νέο γύρο αντιπαράθεσης
07:10
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές το απόγευμα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
07:00