ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ένταση και διαξιφισμοί στην Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις

Βουλή: Ένταση και διαξιφισμοί στην Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις
Δημήτρης Μαρκόπουλος και Παύλος Πολάκης ήρθαν σε άγρια κόντρα με τον πρώτο να καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε κλίμα απίστευτης έντασης συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Δημήτρης Μαρκόπουλος και Παύλος Πολάκης ήρθαν σε άγρια κόντρα με τον πρώτο να καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Επιτροπής Θανάσης Μπούρας φέρεται να διέψευσε διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ με φίλα προσκείμενα μέσα ενημέρωσης ότι δήθεν συνέδεσε την ΕΥΠ με το λογισμικό Predator.

«Βούλωσέ το ηλίθιε», φώναξε σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης προς τον Δημήτρη Μαρκόπουλο.

Ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τον πρόεδρο να παρέμβει.

Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Πρόκειται για πολιτική αλητεία και γελοιότητα... Δεν σε φοβάμαι...

Σύσσωμη η πλειοψηφία ζήτησε την αποβολή του κ Πολάκη από την αίθουσα. Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση του Θανάση Μπούρα.

Το αίτημα της αντιπολίτευσης για βίαιη προσαγωγή των τριών επιχειρηματιών που δεν προσήλθαν (σ.σ. Λαβράνος, Μπίτζιος, Ντίλαν) απορρίφθηκε με 10 έναντι 9 με την πλειοψηφία δια στόματος Κώστα καραγκούνα να θυμίζει σύμφωνα με πηγές της επιτροπής πως επί ΣΥΡΙΖΑ η Τασία Χριστοδουλοπούλου 5 φορές αρνήθηκε τη βίαιη προαγωγή του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας. Ο κ. Καραγκούνης θύμισε και δηλώσεις της πως «η επιτροπή δεν θα παίζει με όρους δημοσιότητας» σε ότι αφορούσε τον κ. Καμμένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ