Δημοσκόπηση GPO: Στο 6,8 η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ
Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατά 6,8 ποσοστιαίες μονάδες, διαπιστώνει νέα δημοσκόπηση της GPO για το Star.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 32,4% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 25,6% και το ΠΑΣΟΚ με 11%. Πάνω από το όριο του 3% βρίσκονται ακόμα το ΚΚΕ με 5,7% και η Ελληνική Λύση με 3,4%. Κάτω από το όριο εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο εμφανίζεται το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη με 2,2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος καταγράφεται στο 9,8%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με 43,2%, ενώ ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 32,4%. Στο 23,9% καταγράφεται η απάντηση «κανένας από τους δύο».

Απογοητευμένοι εμφανίζονται οι πολίτες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση με το «καλάθι του νοικοκυριού» καθώς σε ποσοστό 72,7% υποστηρίζουν ότι συνέβαλε λίγο έως καθόλου κατά της ακρίβειας, ενώ μόλις το 25,2% απαντά ότι συνέβαλε 25,2%.

Η Κριστίν Λαγκάρντ δεν αποκλείει μια «πρόωρη έξοδο» από την ΕΚΤ
12:59
Έκρηξη στο Μονακό: Μία 39χρονη Ουκρανή η κύρια ύποπτη - ΄Έγιναν άλλες δύο συλλήψεις
12:57
Οι τιμές του χρυσού ανεβαίνουν - Κέρδη για τα πολύτιμα μέταλλα
12:51
Βουλιαγμένη: Φωτιά σε ταχύπλοο με τέσσερις επιβάτες - Επιχειρεί η Πυροσβεστική
12:47