ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Πάτε σε εκλογές να σωθεί η Ελλάδα

Βελόπουλος: Πάτε σε εκλογές να σωθεί η Ελλάδα
Σε ό,τι αφορά στην ουσία του νομοσχεδίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επέκρινε την κυβέρνηση ότι κατέστρεψε το ΕΣΥ INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη δευτεροβάθμια υγεία υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ζει σε μια ψευδαίσθηση εξουσίας.

«Σηκωθείτε, πάτε σε εκλογές να σωθεί η Ελλάδα, όσο κάθεστε τόσο βουλιάζει Ελλάδα, όσο παραμένετε στις καρέκλες τόσο καταστρέφετε τον Έλληνα», είπε στην ομιλία του.

Σε ό,τι αφορά στην ουσία του νομοσχεδίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επέκρινε την κυβέρνηση ότι κατέστρεψε το ΕΣΥ, λέγοντας ότι απέτυχε και στη διαχείριση της πανδημίας, καταστρέφοντας την οικονομία και την ψυχολογία των Ελλήνων.

Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε εκ νέου στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και τάχθηκε για άλλη μια φορά κατά της υποχρεωτικότητας. Παράλληλα, επιτέθηκε στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης γιατί -όπως είπε- δεν όρθωσαν το ανάστημά τους, όταν επί δύο χρόνια η κυβέρνηση επέβαλε αυστηρό lockdown.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ