ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα «Φώτα της πόλης» στο Εθνικό Θέατρο ο Αλέξης Τσίπρας: Η ανάρτηση στο Facebook

Στα «Φώτα της πόλης» στο Εθνικό Θέατρο ο Αλέξης Τσίπρας: Η ανάρτηση στο Facebook
Ο κ. Τσίπρας έκανε μία ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook με φωτογραφίες, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στους συντελεστές της παράστασης. Facebook

Τη θεατρική παράσταση «Τα φώτα της πόλης» που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής (04/12) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ο κ. Τσίπρας έκανε, μάλιστα, και μία ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook με φωτογραφίες, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στους συντελεστές της παράστασης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Facebook:

«Ήμουν περίπου στην ηλικία των παιδιών μου όταν είδα για πρώτη φορά «Τα φώτα της πόλης», αυτό το αριστούργημα της 7ης τέχνης με τη σφραγίδα του Τσάρλι Τσάπλιν. Η Αμερική του Μεσοπολέμου, το κοινωνικό χάσμα, ένας έρωτας που δε λειτουργεί με την όραση αλλά με την αφή. Και το ωραιότερο ίσως φινάλε ταινίας του παγκόσμιου κινηματογράφου, που λέγεται ότι έκανε τον ίδιο τον Άλμπερτ Αϊνστάιν να δακρύσει.Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε «Τα φώτα της πόλης» στη θεατρική εκδοχή τους, όπως ανέβηκαν από το Εθνικό Θέατρο με τη μορφή ενός ιδιαίτερου μιούζικαλ, με τη μουσική του Θοδωρή Οικονόμου και τους στίχους του Σταύρου Σταύρου, σε σκηνοθεσία της Αμάλια Μπένετ. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ