ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Βορίδη - Ζαχαριάδη για τις οφειλές της Νέας Δημοκρατίας

Κόντρα Βορίδη - Ζαχαριάδη για τις οφειλές της Νέας Δημοκρατίας
«Αναρμοδίως και καταχρηστικώς με ρωτάτε… Είμαι ο υπουργός Εσωτερικών, δεν είμαι ο ταμίας της ΝΔ, ούτε ο υπεύθυνος Οικονομικών του κόμματος», σχολίασε ο κ. Βορίδης EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αντιπαράθεση για τις οφειλές της ΝΔ προς τις τράπεζες είχαν στη Βουλή Μάκης Βορίδης και Κώστας Ζαχαριάδης με τον υπουργό Εσωτερικών να καταλογίζει σύγχυση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναρμοδίως και καταχρηστικώς με ρωτάτε… Είμαι ο υπουργός Εσωτερικών, δεν είμαι ο ταμίας της ΝΔ, ούτε ο υπεύθυνος Οικονομικών του κόμματος», σχολίασε ο κ. Βορίδης, υπογραμμίζοντας πάντως, πως «η ΝΔ, όπως και κανένα άλλο κόμμα, δεν έχει προστασία της ακίνητης περιουσίας της και είναι εκτεθειμένη στη διαδικασία των κατασχέσεων».

Στο πλαίσιο συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του Κώστα Ζαχαριάδη ο υπουργός Εσωτερικών επέμεινε ότι δεν υπάρχει ζήτημα ειδικής προστασίας των κομμάτων και κατηγόρησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ως αριστερός λαϊκιστής, επιχειρεί με λογικά άλματα να συνδέσει ασύνδετα πράγματα.

Ακριβή στοιχεία για τα ποσά που χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες ζήτησε αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτηση του ο Κώστας Ζαχαριάδης και χαρακτήρισε «μείζονα πρόκληση για τους πολίτες αλλά και την επιχειρηματικότητα, να υπάρχει μια επιχείρηση που να δανείζεται και να μην αποπληρώνει τα χρέη της κι αυτή είναι η ΝΔ, που είναι ο μεγαλύτερος μπαταχτσής των Τραπεζών».

Ο κ. Βορίδης καταλόγισε σύγχυση στον κ. Ζαχαριάδη, που - όπως είπε- επειδή προέρχεται από την Αριστερά, έχει ταυτίσει το κόμμα με το κράτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ