ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Δεν θα είναι «τσουρούτικο» το Καλάθι Άη Βασίλη

Γεωργιάδης: Δεν θα είναι «τσουρούτικο» το Καλάθι Άη Βασίλη
Εξήγησε γιατί αποφάσισε να μείνουν εκτός του Καλαθιού των Εορτών, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Τα πρώτα email με τα προτεινόμενα «Καλάθια του Άη Βασίλη» έχει λάβει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την επίσκεψή του σήμερα το πρωί (08/12) σε σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι όλα τα καταστήματα παιχνιδιών από μικρά έως και τα πιο μεγάλα, έχουν δείξει ενθουσιασμό για το εν λόγω καλάθι και πρόκειται για κάτι που το επιθυμεί οριζόντια ο κλάδος.

«Βλέπω ένα καλάθι που δεν θα είναι ''τσουρούτικο''», «θα έχει πολύ μεγάλη χαρά μέσα, θα έχει πράγματα πολλά», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Καλάθι των Εορτών»: Γιατί έμειναν εκτόςμελομακάρονα και κουραμπιέδες

Σχετικά με τον αποκλεισμό των μελομακάρoνων και των κουραμπιέδων από το «Καλάθι των Εορτών», ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι πρόκειται για μια απόφαση που έλαβε ο ίδιος προσωπικά.

Εξήγησε ότι δεν ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για την αγορά αυτών των παραδοσιακών προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ, καθώς τέτοια προϊόντα μπορούν να τα προμηθευτούν οι καταναλωτές από ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ