ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης για 16χρονο: Καταδικαστέος ο τραμπουκισμός διοικητών νοσοκομείων και γιατρών

Πλεύρης για 16χρονο: Καταδικαστέος ο τραμπουκισμός διοικητών νοσοκομείων και γιατρών
«Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες», επεσήμανε ο υπουργός Υγείας INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένεια του, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφορικά με την επίθεση που δέχονται.

«Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες. Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο συμπολίτη μας και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένεια του για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα με εμπρηστικές πολιτικές δηλώσεις, προκλητικές συνδικαλιστικές ανακοινώσεις ή διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις στην πραγματικότητα συμβάλουν στη στοχοποίηση της διοίκησης και των γιατρών του νοσοκομείου. Ας αφήσουν έξω τα νοσοκομεία μας από αυτήν την τοξικότητα», υπογράμμισε ο κ. Πλεύρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ