Δένδιας: Η Ελλάδα διαδηλώνει την προσήλωσή της στις αρχές της Οικουμενικής Διακήρυξης του ΟΗΕ
Ανανεώθηκε:
Στην Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρθηκε μέσω του λογαρισμού του στο twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τονίζοντας ότι «όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα».
«Η Ελλάδα, με την ευκαιρία της Ημέρας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διαδηλώνει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στις αρχές της Οικουμενικής Διακήρυξης του ΟΗΕ, στις 10/12/1948», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάρτηση του Ν. Δένδια αρχίζει με τη φράση: «Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα».
Η Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τιμάται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου - την ημέρα κατά την οποία η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε, το 1948, την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
SPONSORED
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34