Δένδιας: Η Ελλάδα διαδηλώνει την προσήλωσή της στις αρχές της Οικουμενικής Διακήρυξης του ΟΗΕ
Ανανεώθηκε:
Στην Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρθηκε μέσω του λογαρισμού του στο twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τονίζοντας ότι «όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα».
«Η Ελλάδα, με την ευκαιρία της Ημέρας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διαδηλώνει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στις αρχές της Οικουμενικής Διακήρυξης του ΟΗΕ, στις 10/12/1948», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάρτηση του Ν. Δένδια αρχίζει με τη φράση: «Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα».
Η Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τιμάται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου - την ημέρα κατά την οποία η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε, το 1948, την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Ποια τα οφέλη του νέου συστήματος για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
02:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59