ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΗ: Προανήγγειλε μείωση 15% σε οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια

ΔΕΗ: Προανήγγειλε μείωση 15% σε οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια
EUROKINISSI/ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Μείωση της τάξης του 15% σε οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια της ΔΕΗ προανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Διευκρίνισε ότι θα αφορά τους συνεπείς πελάτες που πληρώνουν τους τρέχοντες λογαριασμούς τους καθώς και όσους τηρούν -όπως είπε- τους διακανονισμούς στους οποίους έχουν προχωρήσει. Η σχετική εισήγηση θα γίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου με στόχο η ρύθμιση να ισχύσει από 1ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Παναγιωτάκη, η απόφαση αυτή αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να αυξηθεί ο ρυθμός και ο αριθμός εκείνων που επιθυμούν να προσέλθουν στην ΔΕΗ για διακανονισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΔΕΗ επιβραβεύει ήδη τους συνεπείς επαγγελματικούς της πελάτες μέσω του προγράμματος επιβράβευσης «Συνέπεια», το οποίο προβλέπει επιστροφή 10% της αξίας της χρέωσης προμήθειας ρεύματος του λογαριασμού τους.

Με βάση το πρόγραμμα επιβράβευσης παρέχεται έκπτωση 10% στις χρεώσεις προμήθειας του λογαριασμού ρεύματος σε όλους τους συνεπείς επαγγελματίες με τιμολόγια Γ21, Γ22 και Γ23 στη Χαμηλή Τάση και τιμολόγια ΒΓ, ΒΧ και ΒΥ στη Μέση Τάση, οι οποίοι εξοφλούν το σύνολο του λογαριασμού τους, καθώς και τυχόν δόσεις διακανονισμού οφειλής τους, μέχρι και την καθορισμένη ημερομηνία λήξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ