ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Κόντρα Σκυλακάκη - Ραγκούση

Βουλή: Κόντρα Σκυλακάκη - Ραγκούση
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αφού εξέφρασε αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική που άσκησε ως κυβέρνηση ΙΝΤΙΜΕ

Σφοδρή αντιπαράθεση με προεκλογικό άρωμα είχαν στη Βουλή όπου συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συζήτηση του προϋπολογισμού του 2023, Θεόδωρος Σκυλακάκης και Γιάννης Ραγκούσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αφού εξέφρασε αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική που άσκησε ως κυβέρνηση, λέγοντας ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα απέτυχε παταγωδώς, εν αντιθέσει με τη σημερινή κυβέρνηση που εφάρμοσε μέχρι κεραίας το πρόγραμμα της παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις και τη δυσμενή διεθνή συγκυρία.

«Αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα λένε ούτε οι θεσμοί, ούτε οι αγορές, ούτε οι διεθνείς Τράπεζες, ούτε οι οίκοι αξιολόγησης που μας αναβάθμισαν 11 φορές ,ούτε οι μεγάλες διεθνείς εταιρείες που ψηφίζουν Ελλάδα», είπε ο κ. Σκυλακάκης, πυροδοτώντας αντιδράσεις στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Γιάννης Ραγκούσης τον κατηγόρησε ότι ξεπέρασε κάθε όριο θράσους, επιχειρώντας- όπως είπε- μια ανήθικη, ανιστόρητη και ανέντιμη σύγκριση. Θύμισε δε, ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε την χώρα από τα μνημόνια.

«Η κόντρα θυμίζει την παροιμία δυο τετράποδα μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα», σχολίασε ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ με τον κ.Σκυλακάκη να σχολιάζει ότι «το τετράποδο είναι και συμπαθητικό και υπομονετικό και ξέρει να κλωτσάει όταν χρειάζεται».

«Η Ελλάδα αλλάζει πίστα και αυτό θα επιτευχθεί με την κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας το 2023», υπογράμμισε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ