ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Πικραμμένου - Ραγκούση

Άγρια κόντρα Πικραμμένου - Ραγκούση
Κόκκινο χτύπησε η αντιπαράθεση στη Βουλή όπου συζητείται ο προϋπολογισμός του 2023 ΙΝΤΙΜΕ

Κόκκινο χτύπησε η αντιπαράθεση στη Βουλή όπου συζητείται ο προϋπολογισμός του 2023.

Η ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου ενόχλησε τον Γιάννη Ραγκούση που τον επέκρινε ότι δεν αναφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Αυτό που έμαθα στην σταδιοδρομία μου ως δικαστικός λειτουργός ήταν ότι όταν μια υπόθεση διερευνάται από την Δικαιοσύνη η εκτελεστική εξουσία δεν παρεμβαίνει», αντέτεινε σε οργισμένο ύφος ο Παναγιώτης Πικραμμένος και απευθυνόμενος στον Γιάννη Ραγκούση, είπε: «Μην προσπαθείτε κατηγορώντας εμένα να επηρεάστε την ελληνική Δικαιοσύνη».

Νωρίτερα, ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. «Έχετε βάλει την υπογραφή σας στην επαίσχυντη τροπολογία για την μη ενημέρωση του παρακολουθούμενου, έχετε ξεφτιλίσει τη παράταξη, την έχετε καταρρακώσει και δεν λέτε τίποτα. Αν σεβόσασταν την διαδρομή σας το λιγότερο που έπρεπε να έχετε κάνει ήταν να είχατε παραιτηθεί», είπε με τον προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη να αναφέρει ότι το κύρος της παράταξης της ΝΔ θα το διαφυλάξουν οι βουλευτές της και ο ΣΥΡΙΖΑ να κοιτάξει τη δική του παράταξη.

Στην ομιλία του ο κ. Πικραμμένος έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία, λέγοντας ότι «τα εξοπλιστικά προγράμματα, η εντυπωσιακή και στιβαρή ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων, δεν αφήνουν περιθώρια σε όποιον ορέγεται νυχτερινές αταξίες». Συνέχισε δε, σημειώνοντας πως «δεν μας χωρίζει τίποτα με τον τουρκικό λαό, αλλά θα βρουν τοίχο οι ηγέτες τους που ονειρεύονται ιστορικά άκριτους και άκαιρους αναθεωρητισμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ