Επεισόδια σε συγκέντρωση λιμενεργατών στο Σύνταγμα (vid)
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα το μεσημέρι όταν λιμενεργάτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από ξενοδοχείο που πραγματοποιούνταν η γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΛΠ, επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο.
Άνδρες των ΜΑΤ εμπόδισαν την είσοδό τους στο χώρο, ενώ κατέβηκαν και τα ρολά. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των λιμενεργατών, οι οποίοι άρχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια, νερό, καφέδες και άλλα αντικείμενα.
Η πορεία των λιμενεργατών ως το Σύνταγμα μέσω της Σταδίου, είχε ξεκινήσει από την πλατεία Κλαυθμώνος. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.
Οι εργαζόμενοι στα λιμάνια της χώρας συνεχίζουν τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, αντιδρώντας στο «ξεπούλημα του ΟΛΠ και του ΟΛΘ».
SPONSORED
Με τον Σρέντερ συναντήθηκε ο Πούτιν - Τον θέλει μεσολαβητή στις συνομιλίες για την Ουκρανία
21:20
«Βολές» Καρυστιανού κατά Τσίπρα: «Λέει ψέματα, το «όχι» το έκανε «ναι» - Βολικός αντίπαλος της ΝΔ»
21:15
Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: «Αποχαιρετώ έναν ειλικρινή υπηρέτη του δημοσίου συμφέροντος»
21:07
«Δεν έβαλα εγω τη φωτιά στο άλσος Βεΐκου» λέει ο μελισσοκόμος - Βίντεο τον δείχνει να τη σβήνει
20:58