ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Πιερρακάκη- Ραγκούση για τις παρακολουθήσεις

Κόντρα Πιερρακάκη- Ραγκούση για τις παρακολουθήσεις
«Ένα δισεκατομμύριο κλικ σας διαψεύδουν, 7 εκατομμύρια Έλληνες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας», αντέτεινε ο κ. Πιερρακάκης ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME NEWS

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ότι χρησιμοποιήθηκαν οι ψηφιακές δυνατότητες για να ενσωματωθεί το λογισμικό Predator στην ΕΥΠ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Κυριάκου Πιερρακάκη.

«Ένα δισεκατομμύριο κλικ σας διαψεύδουν, 7 εκατομμύρια Έλληνες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας», αντέτεινε ο κ. Πιερρακάκης και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Ραγκούση να διαβάσει στις διάφορες δημοσκοπήσεις τι δηλώνουν οι ψηφοφόροι του κόμματός του για την ψηφιακή πολιτική της κυβέρνησης.

Στην ομιλία του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης επεσήμανε ότι η ψηφιακή πολιτική είναι μια κοινωνική, αλλά και μια οικονομική πολιτική. «Η πολιτική μας στον τομέα αυτό είναι μια πορεία κεκτημένο για την χώρα, είναι μια σειρά από επενδύσεις που πρέπει να διαφυλάξουμε και αντανακλά τις τεράστιες δυνατότητες των Ελλήνων», είπε και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει τεχνολογία χωρίς πολιτική και πολιτική χωρίς τεχνολογία. Σύμφωνα με όσα είπε, «από το gov.gr γλίτωσαν οι πολίτες περίπου 100 ουρές φέτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ