ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπακογιάννης: Η Ομόνοια μεταμορφώνεται σε χειμερινή «χώρα των θαυμάτων»

Κώστας Μπακογιάννης: Η Ομόνοια μεταμορφώνεται σε χειμερινή «χώρα των θαυμάτων»
«Άνοιξε ο δρόμος με την ανάπλαση. Έναν δρόμο που τον περπατάμε όλοι μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά INTIME

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η σημερινή για την πλατεία Ομονοίας καθώς φέτος μετατρέπεται σε χειμερινή «χώρα των θαυμάτων» φιλοξενώντας το Omonoia Christmas Market. Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (18/12) στην ιστορική πλατεία, η οποία ξαναμπαίνει δυναμικά στον Χριστουγεννιάτικο χάρτη της Αθήνας.

Έως την 1η Ιανουαρίου, το πνεύμα των Χριστουγέννων θα φωτίζει και τη ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας. Η πλατεία μεταμορφώνεται σε μία χειμερινή «χώρα των θαυμάτων», φιλοξενώντας την ολοκαίνουργια συναρπαστική γιορτή, το Omonoia Christmas Market.

Ο νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της πρωτεύουσας γεμίζει με λάμψη και περισσότερη ζωντάνια το κέντρο της πόλης προσφέροντας λαχταριστές λιχουδιές, επιλεγμένα δώρα, μουσικές και άφθονο κέφι σε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Η επίσημη έναρξη του Christmas Market, πραγματοποιήθηκε με τα εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης αγοράς από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η Ομόνοια επέστρεψε. Ποιος θα το φανταζόταν; Ποιος θα τολμούσε να το διανοηθεί πριν από τρία, τέσσερα, πέντε χρόνια ότι θα συναντιόμασταν όλοι μαζί για να κάνουμε Χριστούγεννα στην Ομόνοια; Άνοιξε ο δρόμος με την ανάπλαση. Έναν δρόμο που τον περπατάμε όλοι μαζί.

Και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στηρίζουν, σε όλους όσους μας βοηθάνε, σε όλους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Και ασφαλώς και στην Brown Hotels, αλλά στον κύριο Χόντο ο οποίος κράτησε όρθια την Ομόνοια στις δύσκολες ημέρες. Να είστε όλοι καλά. Να χαιρόμαστε τα παιδιά μας. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ