ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Καππάτου - Πολάκη για τα περί δικηγόρου σε εισπρακτική εταιρεία

Κόντρα Καππάτου - Πολάκη για τα περί δικηγόρου σε εισπρακτική εταιρεία
«Δεν υπάρχει κανένα ψεύδος», παρενέβη ο Παύλος Πολάκης και μίλησε για ηθικό θέμα, καθώς -όπως είπε- που είναι γιατρός στο επάγγελμα που εξασκεί ΙΝΤΙΜΕ

Απάντηση στις καταγγελίες που τον φέρουν να εκπροσωπεί ως δικηγόρος εισπρακτική εταιρεία που έβγαλε στο «σφυρί» πρώτη κατοικία πολίτη για λογαριασμό συγκεκριμένου fund θέλησε να δώσει στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Παναγής Καππάτος.

Ο γαλάζιος βουλευτής που κατηγορήθηκε ότι αποτελεί μια νέα "περίπτωση Πάτση" ανέφερε πως δεν έχει υπογράψει καμία κατάσχεση όσο διάστημα είναι βουλευτής. Αφού επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη ότι κακοποίησε λεκτικά τη σύζυγό του, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε "υπόθεση Καππάτου", δίπλα -όπως είπε- σε άλλες υποθέσεις που είναι ποινικές. «Εμένα είμαι λάσπη. Η λάσπη επιστρέφει σε εκείνον που την έριξε. Ψευδείς πληροφορίες και παραπληροφόρηση, ανέφερε και επέκρινε τον κ. Πολάκη ότι λέει ψέματα στους πολίτες. Όσο για την αποζημίωση για την πανδημία, δικαιούμουν να πάρω 15.000, 8.750 ευρώ τελικώς εγκρίθηκαν, δεν τα εισέπραξα ποτέ, ψευδώς αναφέρει ο Παύλος Πολάκης, παραιτήθηκα και το 2021 και το 2022, έπρεπε να γνωρίζει ότι είχα παραιτηθεί, όμως προτιμά να λέει ψέματα στον ελληνικό λαό», είπε.

«Δεν υπάρχει κανένα ψεύδος», παρενέβη ο Παύλος Πολάκης και μίλησε για ηθικό θέμα, καθώς -όπως είπε- που είναι γιατρός στο επάγγελμα που εξασκεί. «Εγώ δεν έκανα αίτηση λόγω covid ως πληττόμενος να πάρω 8.750 ευρώ που πήρατε εσείς, είναι χλιμιτζουριά τα 8.500», του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως η σύζυγος του κ. Καππάτου, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, πήρε επιδότηση 155.000 ευρώ για να φτιάξει τουριστικό κατάλυμα και 126.000 δάνειο με προσημείωση αγροτεμαχίων. "Γίνεσαι επιχειρηματίας αν είσαι του Μητσοτακέικου δίχως να βάλεις φράγκο", συνέχισε ο κ. Πολάκης με τον Παναγή Καππάτο να αντιδρά.

«Το μη ηθικά επιτρεπτό είναι να κάνεις πλειστηριασμούς, ελέγξτε το, εγώ δεν είπα πως δεν έκανα παλαιότερα πλειστηριασμούς, είπα πως δεν έχω κάνει ποτέ πλειστηριασμούς α’ κατοικίας, ο πρώην σύντροφός σας, ο κ. Λαφαζάνης σας κατηγορεί για πλειστηριασμό α’ κατοικίας, εσείς φέρατε τον νόμο για τα funds', αντέτεινε και πρόσθεσε αναφορικά με την αίτηση που έκανε: "Ναι, εγκρίθηκε η αποζημίωση λόγω covid, παραιτήθηκα όμως, το κατέθεσα στα πρακτικά, η σύζυγός μου αιτήθηκε στο leader τα χρήματα κι είπα ότι επιλέξατε την 25η Νοεμβρίου, ημέρα κακοποίησης των γυναικών, για να της επιτεθείτε, είναι νόμιμο και ηθικό να θέλει να κάνει μια επιχειρηματική δραστηριότητα, δεν βρίσκω κάτι ανήθικο... »

ΔΗΜΟΦΙΛΗ