Λιβάνιος για εκλογές: «Τα logistics δουλεύουν καλύτερα όταν ζεσταίνει ο καιρός»
Άνοιξη βλέπει εκλογές ο Θεόδωρος Λιβάνιος, συγκλίνοντας στην εκτίμηση πως οι κάλπες θα στηθούν προς στο τέλος της 4ετίας.
Σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιθώριο συζήτησης στην Ολομέλεια νομοσχεδίου για τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για ειδικά ψηφιακά έργα, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, σχολίασε με νόημα πως «τα logistics δουλεύουν καλύτερα όταν ζεσταίνει ο καιρός». Υπενθυμίζεται ότι ο Θεόδωρος Λιβάνιος εκτός από υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λειτουργεί και ως άτυπος σύμβουλος επί εκλογικών διαδικασιών του Μεγάρου Μαξίμου.
Μετά και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι θα πάρει τις αποφάσεις του στο βουνό, χθες, Κυριακή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ανέφερε σε συνέντευξή του πως νομίζει πως «το αρνάκι στο χωριό θα το φάμε με ησυχία».
Χωρίς τις αισθήσεις του ανήλικος που παρασύρθηκε από λεωφορείο στον Πειραιά
20:23
Κόρινθος: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε - Πώς έγινε η τραγωδία (vids)
20:13
Bloomberg: Οι ΗΠΑ στέλνουν το μεγαλύτερο μέρος των stealth πυραύλων τους στον πόλεμο του Ιράν
20:02
WSJ: Ο Τραμπ απέφυγε το «λάθος της Βόρειας Κορέας» στο Ιράν
19:50