Παρακολουθήσεις: Μήνυση κατέθεσε ο Γιώργος Κύρτσος - Τι δήλωσε
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (21/12) ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, μετά τα δημοσιεύματα περί παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου.
Κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων, της εισαγγελέως, Βασιλικής Βλάχου, μίας αξιωματικού.
«Κινούμαι δικαστικά εναντίον αυτών που έστησαν τους κοριούς σε βάρος μου. Θεωρώ ότι καταπατούνται τα συνταγματικά μου δικαιώματα», δήλωσε εξερχόμενος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ο Γιώργος Κύρτσος, σημειώνοντας ότι θα δώσει «ευρωπαϊκή συνέχεια» στην υπόθεση της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ.
Ο ευρωβουλευτής του Renew Europe σημείωσε ακόμη πως είναι απαράδεκτο το να «θεωρούμαι ύποπτος για την εθνική ασφάλεια στην πατρίδα μου», και εξέφρασε την ευχή η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Ζελένσκι: Η Ουκρανία «δεν έλαβε για μια ακόμη φορά καμία προειδοποίηση» για τις ρωσικές επιθέσεις
14:01
BofA για Ευρωζώνη: Πιέσεις στην οικονομική εμπιστοσύνη και ήπια επιβράδυνση της δραστηριότητας
13:54
Πιερρακάκης στη Βουλή:Ευθύνη της κυβέρνησης είναι να βοηθάει τους πολίτες να ξεπερνούν τις δυσκολίες
13:54
Χάος στη Γαλλία: Απαγορεύσεις κυκλοφορίας ζήτησε άμεσα ο Λεκορνί από τους Νομάρχες
13:51