ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Φωτεινή Μπακαδήμα - 88 πλέον οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Φωτεινή Μπακαδήμα - 88 πλέον οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αριθμεί πλέον 88 βουλευτές Twitter/Alexis Tsipras

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκε σήμερα Τετάρτη (21/12/2022) η ανεξάρτητη βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα. Είχε αποχωρήσει από την ΚΟ του ΜέΡΑ25 τον περασμένο Οκτώβριο.

Την ένταξή της στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», αναφέρεται στην επιστολή.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αριθμεί πλέον 88 βουλευτές.

Μόλις χθες Τρίτη (21/12) εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ η Αγγελικής Αδαμοπούλου.

Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, συνάντησε σήμερα Τετάρτη την κυρία Μπακαδήμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλωσορίζει την πρώην βουλεύτρια του ΜέΡΑ 25, ενώ τονίζει πως στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει την πολιτική αλλαγή "που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία".

"Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα", προσθέτει ο πρώην πρωθυπουργός.

Η ανάρτηση Τσίπρα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ