ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Είστε κυβέρνηση Greco Mascara - Κριτική για market pass

Σκουρλέτης: Είστε κυβέρνηση Greco Mascara - Κριτική για market pass
Την τροπολογία εκτός από τη ΝΔ θα την ψηφίσουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση, ενώ θα την καταψηφίσει το ΜέΡΑ25 και "παρών" θα δηλώσει το ΚΚΕ intime

Σε υψηλούς τόνους συζητείται στη Βουλή η τροπολογία για το market-pass που αφορά στην κρατική επιδότηση κατά 10% των αγορών από καταστήματα τροφίμων για ένα εξάμηνο.

Παρότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην πλειοψηφία τους στηρίζουν τη ρύθμιση, επιτίθενται με σκληρή γλώσσα στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για εμπαιγμό. Για κυβέρνηση "Γκρέκο Μασκαρά" έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και την επέκρινε για επικοινωνιακή προσπάθεια να κοροϊδέψει, να ταπεινώσει και να διαιωνίσει τα υπερκέρδη συγκεκριμένων επιχειρηματικών ομίλων.

Ιδιαίτερα οξύς στην κριτική του ήταν και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ που υποστήριξε ότι η ρύθμιση γυρίζει την Ελλάδα 70 χρόνια πίσω, καθώς - όπως είπε - πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο δεν διανοήθηκαν να θεσπίσουν τέτοιο μέτρο.

Την τροπολογία εκτός από τη ΝΔ θα την ψηφίσουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση, ενώ θα την καταψηφίσει το ΜέΡΑ25 και «παρών» θα δηλώσει το ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ