Μήνυμα Δένδια μετά τη συμφωνία Τουρκίας - Αλβανίας για τα Bayraktar
Η δυσφορία της Αθήνας για την επιλογή της Αλβανίας να αγοράσει drones Bayraktar από την Τουρκία, διαφάνηκε από τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με την Αλβανίδα ομόλογό του, Όλτα Τσάσκα.
Μιλώντας για την ενταξιακή προοπτική της Αλβανίας στην ΕΕ και τη θέση της Ελλάδας, τόνισε ότι «είναι μονόδρομος όταν έχουν κάνει την εμφάνισή τους αναθεωρητικές δυνάμεις που θέλουν να επιστρέψουμε σε άλλες εποχές και αντιλήψεις και θέλουν να επηρεάσουν τα δυτικά βαλκάνια όχι με στόχο τη συνεργασία αλλά για να δημιουργήσουν ζώνες επιρροής».
Στη Χειμάρρα αύριο ο Μητσοτάκης
Οι δηλώσεις Δένδια γίνονται μία μόλις ημέρα πριν την προγραμματισμένη για την Πέμπτη (22/12) επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα μειονοτικά χωριά Χειμάρρα, Λειβαδιά και Δερβιτσάνη.
Καιρός: Συννεφιά με ισχυρές βοριάδες - Νέα πτώση του υδράργυρου, στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία
07:00
Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών: «Πορτοκαλί» προειδοποίηση σήμερα σε Αττική, Βοιωτία, Κρήτη, Χαλκιδική
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Αυγούστου)
06:30
MyHealth: Σε εφαρμογή από 1η Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων στο κινητό μας
06:00