Στο Άγιο Όρος την Τετάρτη ο Δένδιας: Η πρώτη επίσκεψη ΥΠΕΞ από το 2011
Ανανεώθηκε:
Επίσκεψη στο Άγιο Όρος θα πραγματοποιήσει στις 28 και 29 Δεκεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους θα υποδεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών στον Ιερό Ναό Πρωτάτου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα δεξίωση και έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Κοινότητας, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών.
Θα ακολουθήσει επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο κτήριο της Διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και επίσκεψή του στις Ιερές Μονές Παντοκράτορος και Ξενοφώντος.
Την επομένη, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί τις Ιερές Μονές Διονυσίου και Δοχειαρίου.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στο Άγιο Όρος από το 2011.
Η Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσωπείται στην Αθωνική Πολιτεία από τον Διοικητή του Αγίου Όρους, η εποπτεία του οποίου ανήκει στον υπουργό Εξωτερικών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας για Τουρκία: Έχει επιλέξει το ρόλο του ταραξία με συνοδοιπόρο και τη Λιβύη
Δένδιας για δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Στο πλευρό των Ελλήνων τραυματιών για όσο χρειαστεί
Δένδιας: Σημαντικός ο ρόλος των ΗΑΕ - Υπάρχει μεγάλο βάθος συνεργασίας
Καμπανάκι δικαστή σε Τραμπ ότι η αγωγή κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση μπορεί να απορριφθεί
09:23
Πώς κάποιοι μπορούν να ερωτευτούν την τεχνητή νοημοσύνη: Μια τάση που έχει ήδη οδηγήσει σε γάμους
09:14
Από τη Σερβία και την Ουγγαρία, ένα μήνυμα προς την Ευρώπη: Η ανάγκη για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο
09:12
Πρόστιμα-μαμούθ στους διαδηλωτές στην Αλβανία - Στο στόχαστρο του Ράμα και όσοι δεν ασκούν βία
09:10