ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης σε Ιερώνυμο: Το έργο της «Αποστολής» έμπνευση για όλους μας

Μπακογιάννης σε Ιερώνυμο: Το έργο της «Αποστολής» έμπνευση για όλους μας
«Η Εκκλησία στηρίζει τον άνθρωπο που υποφέρει και η προσπάθεια είναι κοινή» σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής «Αποστολή», βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 30/12, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος θέλησε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των πολιτών για το έργο τους.

Επί της υποδοχής του Μακαριωτάτου, ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας και οι συνεργάτες του, ενώ παρέστησαν οι μητροπολίτες Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ και Φθιώτιδος Συμεών και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Φθιώτιδος και εν συνεχεία έκοψε ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.

Κατόπιν, ο Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε τον Κώστα Μπακογιάννη για την παρουσία του και την καλή συνεργασία που έχουν. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την κοινή προσπάθεια που έχουν με τον Δήμο με στόχο τους ανθρώπους που υποφέρουν.

«Η Εκκλησία βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους ανθρώπους εφαρμόζοντας τον ρόλο της, στηρίζοντας τον άνθρωπο που υποφέρει» σημείωσε και τόνισε ότι «η προσπάθεια είναι κοινή».

Οι δημόσιες ευχαριστίες του Κώστα Μπακογιάννη στον Αρχιεπίσκοπο

«Από εσάς αντλούμε έμπνευση στα δύσκολα, Μακαριώτατε». Ακόμη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πολύτιμη και καταλυτική συνεισφορά της «Αποστολής» και επισήμανε ότι «στα δύσκολα, σε στιγμές σκληρές, μπορούσαμε να βασιστούμε σε εσάς», ενώ υπογράμμισε την καλή συνεργασία που έχει με την «Αποστολή», με την επισήμανση «υπό τη σκεπή του Αρχιεπισκόπου λειτουργούμε σαν να είμαστε ένα, αποδεικνύοντας, ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» είπε κλείνοντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ