Θεοδωρικάκος: Στο 90% έφτασε το ποσοστό εξιχνίασης εγκλημάτων
Ανανεώθηκε:
Το ποσοστό εξιχνίασης εγκλημάτων έφτασε το 90%, όπως δήλωσε ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης τελετής για τις ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε ότι εντός των επομένων ημερών, το υπουργείο του οποίου προΐσταται, πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα, μεταξύ των οποίων είναι ότι κατά το προηγούμενο έτος, υπήρξε σημαντική μείωση του αριθμού των ανθρωποκτονιών ενώ σημειώθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό εξιχνίασης εγκλημάτων, το οποίο έφθασε στο 90%.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ