Ευχές για το 2023 από την πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία δέχτηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ανανεώθηκε:
Τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος δέχτηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την πολιτική, εκκλησιαστική ηγεσία αλλά και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στις 12:00 στο Προεδρικό Μέγαρο.
Προηγουμένως, στις 11 το πρωί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Την δοξολογία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.
Στην Πρόεδρο ευχήθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, κ. Ιερώνυμος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Πιερρακάκης,, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Σκανδαλίδης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώην αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γεώργιος Πατούλης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι πρόεδροι των ανωτάτων δικαστηρίων, οι μητροπολίτες, Λαοδικείας Θεοδώρητος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη, Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, ο Αρχιεπίσκοπος των εν Αθήναις Καθολικών, Θεόδωρος Κοντίδης, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη κ,α.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Προεδρική Φρουρά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
H Αθήνα υποδέχθηκε το 2023 με φαντασμαγορικό θέαμα
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2023: Ελπίδες για ειρήνη και αποκλιμάκωση της ενεργειακής κρίσης
Τροχιά αναβάθμισης στον ελληνικό σιδηρόδρομο: Δημοπράτηση δύο έργων σε ΣΚΑ-Οινόη, Μουριές-Προμαχώνα
11:24
Χανιά: Ανήλικη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό και βιντεοσκόπησή του - Συνελήφθησαν δέκα άτομα
11:15
Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» το κοντέρ 22χρονος οδηγός αυτοκινήτου στα Μουδανιά - Έτρεχε με 179χλμ
11:05
Ζελένσκι: «Θέλουμε χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα βοήθειας στη Μέση Ανατολή»
10:54