Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Μέρα και νύχτα στις επάλξεις οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας
Καλή Πρωτοχρονιά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ευχήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, τονίζοντας ότι το στρατιωτικό προσωπικό βρίσκεται μέρα και νύχτα στις επάλξεις για την ασφάλεια της χώρας.
«Πέρασε ένας χρόνος γεμάτος δράσεις, άπειρες ώρες εγρήγορσης από τους ανθρώπους που ψυχή τε και σώματι βρίσκονται μέρα και νύχτα στις επάλξεις για να νιώθουν οι πολίτες της Ελλάδας ασφάλεια, αφού χωρίς τις Ένοπλες Δυνάμεις το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας δεν μπορεί να υπάρξει. Με υπερηφάνεια για το υψηλό μας λειτούργημα και πίστη στις ικανότητες και στη δύναμη των όπλων μας παραμένουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας».
«Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους Υγεία, Ευτυχία και ευημερία!», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twiter ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για να ευχηθεί Καλή Πρωτοχρονιά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με την ευκαιρία του ερχομού του νέου χρόνου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις στην πρώτη γραμμή εγγυώνται την ασφάλεια της χώρας
Η νέα εικόνα του Παρθενώνα: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την αλλαγή στο δυτικό αέτωμα
13:55
Κύμα καύσωνα στην Ιταλία: Θερμοκρασίες 10 βαθμούς υψηλότερες από τον μέσο όρο του Ιουνίου
13:50
Η Γαλλία στη δίνη του καύσωνα: Τρεις νεκροί, λουκέτο σε 2.700 σχολεία, συναγερμός σε 49 περιφέρειες
13:46
Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας στο φαράγγι της Ίμπρου στα Χανιά
13:39