Επίθεση Παναγούλη στον Παππά
Σφοδρή επίθεση στο Νίκο Παππά γιατί δεν προσήλθε για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του για την «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων βουλευτών και δημοσιογράφων από ιδιωτικά και κρατικά κανάλια», εξαπέλυσε ο Στάθης Παναγούλης.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστήριξε ότι ο υπουργός Επικρατείας «έχει μεταβληθεί σε κρατικό καναλάρχη και επίδοξο γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών, που διαπραγματεύεται με τους υπουργούς του τις τηλεοπτικές άδειες».
Οι αναφορές του προκάλεσαν την παρέμβαση του αντιπροέδρου Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος τον κάλεσε να μην αναπτύσσει την ερώτηση του, καθώς ο υπουργός είναι απών. «Δεν πρόκειται να έρθει, εδώ στην Αθήνα είναι ο κ. υπουργός και διαπραγματεύεται με υποτακτικούς του τις άδειες και θέλει να γίνει και γκαουλάιτερ ιδιωτικών καναλιών», συνέχισε ο Στάθης Παναγούλης και πρόσθεσε πως ο υπουργός Επικρατείας περιφρονεί το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής και «εάν δεν μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του, να επιστρέψει εκεί που ήταν πριν γίνει υπουργός, στην πλατεία Κουμουνδούρου».
Για άλλη μια φορά πάντως, υπουργοί –πλην του Τρύφωνα Αλεξιάδη- δεν προσήλθαν στη Βουλή για να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών, με το Νικήτα Κακλαμάνη να σχολιάζει: «Τη Δευτέρα έχουμε επίσης, συζήτηση
επίκαιρων ερωτήσεων. Ας το ευχηθούμε!».
Κατάρ: Πρόοδος στις διπλωματικές προσπάθειες αποκλιμάκωσης της έντασης ΗΠΑ-Ιράν
23:14
Ψάθα: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από την οικογένεια του Έλληνα πιλότου
23:02
Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση μετά τη γενικευμένη διακοπή ρεύματος
22:50
Μαζική κηδεία στη Γάζα για 112 Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή το 2023
22:38