ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάντζος: Πιστεύουμε στις συνεργασίες, όχι όμως στις συγκυριακές

Μάντζος: Πιστεύουμε στις συνεργασίες, όχι όμως στις συγκυριακές
«Δεν καταθέτουμε τη διερευνητική εντολή όπως κάνει η ΝΔ, ούτε “καίμε” ολόκληρο εκλογικό σύστημα όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Το στόχο του ΠΑΣΟΚ να αρθρώσει πειστική, ελκυστική και πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση, περιέγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος.

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου στην οποία εισέρχεται η χώρα, ο κ. Μάντζος τόνισε πως οι αντιπαραθέσεις θα πρέπει να είναι πολιτικές και «μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και τοξικές αντιπαραθέσεις άνευ περιεχομένου».

Ως προς τη διερευνητική εντολή, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι «είμαστε το μοναδικό κόμμα το οποίο είχε από την αρχή αποκρυσταλλώσει τι θέλει από την επόμενη ημέρα των εκλογών. Δεν καταθέτουμε τη διερευνητική εντολή όπως κάνει η ΝΔ, ούτε “καίμε” ολόκληρο εκλογικό σύστημα όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Η ΝΔ επιμένει να ομαδοποιεί την αντιπολίτευση συντηρώντας ευφάνταστα σενάρια. Πρώτα ο Πρωθυπουργός μιλώντας για “τερατογένεση” και χθες και ο Γραμματέας του κόμματος. Εμείς πιστεύουμε στις συνεργασίες, όχι όμως στις συγκυριακές, με το μοίρασμα των υπουργικών θέσεων, αλλά στις πραγματικές, που δεν είναι αποτέλεσμα εξωτερικών πιέσεων ή οικονομικών συνθηκών, αλλά προϊόν προγραμματικού διαλόγου. Το πρόγραμμά μας είναι ο οδικός χάρτης έως τις εκλογές καθώς και οι όροι για να επιβάλουμε την αλλαγή πολιτικού παραδείγματος που έχει ανάγκη η πατρίδα μας», τόνισε ο κ. Μάντζος μιλώντας στο Action.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ