ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Στη Γκάνα ο Έλληνας ΥΠΕΞ - Επισκέφτηκε το σχολείο του Αγίου Νικολάου

Δένδιας: Στη Γκάνα ο Έλληνας ΥΠΕΞ - Επισκέφτηκε το σχολείο του Αγίου Νικολάου
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ανέδειξε την «πολύ σημαντική σημασία» του σχολείου του Αγίου Νικολάου για την ελληνική κυβέρνηση

Από το ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου στην πόλη Τέμα (Tema), ξεκίνησε τη δεύτερη επίσκεψή του στην Γκάνα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Κατά την επίσκεψή του στο ελληνικό σχολείο, το οποίο στηρίζεται από δωρεές Ελλήνων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Γκάνα, ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με Έλληνες κατοίκους, Γκανέζους επιχειρηματίες και μαθητές που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό.

Σε δήλωσή του, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε συγκινημένος που επισκέπτεται πάλι το ελληνικό σχολείο, έπειτα από ένα χρόνο και δύο μήνες (Νοέμβριος 2021), και πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τις σημερινές εικόνες, ενώ δεσμεύτηκε να επιστρέψει χωρίς την ιδιότητα του υπουργού.

Όπως αποτυπώνεται το πανηγυρικό κλίμα της επίσκεψης σε στιγμιότυπα που καταγράφονται σε βίντεο που ανήρτησε ο Νίκος Δένδιας στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παιδιά του σχολείου παίζουν ελληνική μουσική, λένε τα κάλαντα και τραγουδούν ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ