Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ - Αναμένεται ανανέωση της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου
Ανανεώθηκε:
Στις 10:30 π.μ. σήμερα Δευτέρα (16/01) αναμένεται να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η συνεδρίαση έχει ως αντικείμενο την κρίση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας και Αργηγών των Γενικών Επιτελείων.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες αναμένεται να παραταθεί η θητεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρο για ακόμα ένα χρόνο.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την τακτική συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ τον Δεκέμβριο, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι Στρατηγός Φλώρος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων για έναν ακόμη χρόνο. Ο Α/ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Α/ΓΕΝ Στυλιανός Πετράκης ολοκληρώνουν την τριετή θητεία τους.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν νέο Βιετνάμ» απειλεί το Ιράν - Νέο «κύμα» επιθέσεων σε Τεχεράνη και Λίβανο - «Βλέπει» τα 100 δολάρια το πετρέλαιο
08:22
ΕΛΛΑΔΑ
Με επισκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» ο 14χρονος που έπεσε από πατίνι (vid)
08:18
ΚΟΣΜΟΣ
Με νέο Βιετνάμ απειλεί το Ιράν τις ΗΠΑ αν στείλουν χερσαίες δυνάμεις και προειδοποιεί για τέλμα
08:14
ΚΟΣΜΟΣ
Δύο «δίδυμα» σκάφη ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο της χαμένης ατμόσφαιρας του Άρη
08:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ