ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Παραπάνω από κόκκινη γραμμή τα εργασιακά

Σκουρλέτης: Παραπάνω από κόκκινη γραμμή τα εργασιακά
EUROKINISSI

Tην πεποίθησή του ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης «διαμορφώνονται συνθήκες μετά από χρόνια έτσι ώστε η οικονομία να μπει σε μια σταθερή τροχιά ανάκαμψης» εκφράζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά".

Αναφερόμενος στα εργασιακά τονίζει ότι «το θέμα των εργασιακών σχέσεων είναι κορυφαίο ζήτημα για την κυβέρνηση μας, είναι κάτι παραπάνω από κόκκινη γραμμή. Δε θα αποδεχθούμε επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων επί των ημερών μας και εκείνο που επιδιώκουμε είναι να περιορίσουμε δραστικά την αποδιάρθρωση της αγοράς εργασίας, βελτιώνοντας τη θέση των εργαζομένων» .

Επίσης, σημειώνει ότι «η κυβέρνηση στο τομέα της ενέργειας πέτυχε δύο μεγάλες νίκες. Διαφύλαξε τον δημόσιο χαρακτήρα του ΑΔΜΗΕ και κατάργησε το νόμο για τη μικρή ΔΕΗ» και προσθέτει ότι "στον τομέα της ενέργειας δεν πρόκειται να υπάρξει καμία άλλη ιδιωτικοποίηση εκτός του ΔΕΣΦΑ". Για το θέμα των offshore ο κ. Σκουρλέτης δηλώνει ότι «η τροπολογία βοηθά στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολιτικού κόσμου" και επιτίθεται στη ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά "μάλλον αυτό που ακούγεται ανάμεσα στον κόσμο έχει βάση, πως είναι δηλαδή το κόμμα των offshore».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ