ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Έρχεται καταστροφή για εργασιακές σχέσεις

ΠΑΣΟΚ: Έρχεται καταστροφή για εργασιακές σχέσεις
EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για επερχόμενη καταστροφή των εργασιακών σχέσεων και των εργαζομένων εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε σημερινή του ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών.

"Προχθές ο κ. Τσίπρας πανηγύρισε για την πρώτη αξιολόγηση, την ώρα που την ανικανότητα τους την πληρώνουν οι πολίτες με 5,5 δις μέτρα. Χθες μίλησε για δίκαιη ανάπτυξη. Την ώρα που στο πρώτο πεντάμηνο του 2016 έκλεισαν 2910 περισσότερες επιχειρήσεις από όσες άνοιξαν", σημειώνεται.

"Με ορατές τις επιπτώσεις για την ανεργία. Σήμερα διαβεβαιώνει ότι θα υπερασπιστεί την εργασία (στη Β αξιολόγηση) όπως έπραξε για τις συντάξεις και τους πλειστηριασμούς. Συμπέρασμα: Έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους", προστίθεται.

Όπως επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ "η δήθεν υπεράσπιση των συντάξεων ήταν μέτρα 2,2 δις στο ασφαλιστικό και τα σπίτια παραδίδονται στα ξένα funds".

"Με αυτούς είναι απαραίτητο ένα ειδικό λεξικό της ελληνικής γλώσσας. Το λεξικό της μεγάλης εξαπάτησης. Όπου η έννοια της κάθε λέξης θα είναι αντίστροφη", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ