Μητσοτάκης: Πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμη πιο πολλά τη δεύτερη τετραετία
«Πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμη πιο πολλά τη δεύτερη τετραετία»: το μήνυμα αυτό έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Δήμο Κορυδαλλού, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη το πρωί της Τετάρτης (18/1).
Στις δηλώσεις του, ο πρωθυπουργός τόνισε παράλληλα πως η μεγάλη αναπτυξιακή πρόκληση για το δήμο δεν είναι άλλη από τη μετεγκατάσταση των φυλακών.
«Είχα δεσμευτεί στις προγραμματικές δηλώσεις ότι θα γίνει πράξη» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι το εν λόγω έργο «μάς κούρασε, μάς παίδεψε…».
«Είμαι σίγουρος ότι θα υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας τη δεύτερη τετραετία» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι «οι φυλακές θα φύγουν, χώρος θα βρεθεί, πόροι έχουν βρεθεί και θα συζητήσουμε μαζί με την τοπική κοινωνία πώς θα αξιοποιήσουμε αυτό το χώρο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της οικονομίας».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε, επίσης, τον κόσμο για τη μαζική προσέλευσή του, σχολιάζοντας με νόημα:
«Αν κρίνω από παρουσία άλλου πολιτικού αρχηγού εδώ πριν από κάποιες εβδομάδες, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη και στον Κορυδαλλό και στη Β’ Πειραιά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΝΔ: «Ζεσταίνει μηχανές» με όπλα κοινωνική ατζέντα και το μεταρρυθμιστικό πρόσημο
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44