ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης: «Εκείνος που έβαζε κουκούλες σε φερέφωνα δεν μπορεί να δημιουργήσει άλλον ένοχο»

Γεραπετρίτης: «Εκείνος που έβαζε κουκούλες σε φερέφωνα δεν μπορεί να δημιουργήσει άλλον ένοχο»
INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Σας ευγνωμονούμε γιατί θα έχουμε την δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε», είπε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία που μας δίνετε και σας ευχαριστούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να αντιπαρατεθούμε το επόμενο τριήμερο σε επίπεδο δημοσίων πολιτικών και να δούμε πράγματι αν η παρούσα κυβέρνηση έχει επιτελέσει όλα αυτά τα δεινά ή αν έχει επιτελέσει ένα έργο καλύτερο. Ευτυχώς είναι νωπές οι δύο διακυβερνήσεις», είπε ζητώντας την άμεση διενέργεια της συνεδρίασης, για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή καθώς ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει αμέσως μετά για επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία.

«Αφ' ετέρου θα έχουμε μια άλλη ευκαιρία. Το τελευταίο διάστημα σας είχαμε λίγο χάσει. Είχαμε μια σχετική αφωνία σας και δεν ήταν από ίωση. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε σήμερα το πόρισμά του».

«Μπράβο που μας βγάλατε αμετάκλητα ενόχους. Ένοχος ένοχον δεν ποιεί. Εκείνος που έχει ανοιχτά δύο ειδικά δικαστήρια για χειραγώγηση, εκείνος που έχει σήμερα αποκαλυφθεί ότι χρησιμοποιούσε φερέφωνα στα οποία έβαζε κουκούλες. Εκείνος που είχε χρήση και γνώση εκείνων που ήταν εγκληματική οργάνωση, εκείνος που ακούγεται ότι είχε διασύνδεση με μαύρο χρήμα δεν μπορεί να δημιουργήσει άλλον ένοχο».

«Η ελληνική κυβέρνηση δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση στο εξωτερικό, ζητά την άμεση διενέργεια της συνεδρίασης για να ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω. Υπάρχουν κρίσιμες στιγμές και δεν θα τις αποφύγετε. Είναι οι επόμενες εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Γεραπετρίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ