ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή - «Είστε άθλια υποκείμενα», «Είστε εκληματική οργάνωση»

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή - «Είστε άθλια υποκείμενα», «Είστε εκληματική οργάνωση»
Βαριές κουβέντες στη Βουλή από Γεωργιάδη- Τζανακόπουλο (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Βαρύτατες εκφράσεις αντάλλαξαν στη Βουλή όπου ξεκίνησε η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση Άδωνις Γεωργιάδης και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης σε θέατρο Τσίπρα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος κάλεσε όποιον κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για θεατρινισμούς, να κοιτάει τον καθρέφτη.

«Είστε άθλια υποκείμενα, σκευωροί που πλήξατε τη δημοκρατία. Μιλάτε εσείς, οι ψεύτες και οι λασπολόγοι», ανέβασε τους τόνους ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis και τη σύλληψη του προστατευόμενου μάρτυρα Φιλήστορα Δεστεμοπασίδη. Σημείωσε δε, ότι τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που κρέμασε ο ΣΥΡΙΖΑ στα μανταλάκια, αθωώθηκαν και κανείς δεν ζήτησε συγνώμη. Επιτέθηκε ακόμη, στον Παύλο Πολάκη, ότι το «βούλωσε και έβγαλε τον σκασμό με τα μαύρα λεφτά του Καλογρίτσα».

Νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος παρομοίασε την κυβέρνηση με εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον πρωθυπουργό. Ο κ. Τζανακόπουλος απαντώντας στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη που ξεκίνησε την παρέμβασή του με τον Λυσία, αναφέρθηκε στον Χέγκελ. «Ο Χέγκελ, έλεγε ότι στο σκοτάδι όλες οι αγελάδες φαίνονται μαύρες. Δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις. Είναι ίδιες. Αυτό προσπάθησε ο κ. Γεραπετρίτης να κάνει. Να συσκοτίσει, για να φανούμε όλοι οι ίδιοι, όπως οι αγελάδες του Χέγκελ. Όπως οι αγελάδες τη νύχτα. Γιατί αυτό το παιχνίδι, το παιχνίδι της νύχτας και του σκοταδιού, το ξέρει πολύ καλά αυτή η κυβέρνηση. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεραπετρίτης. Ένα σκοτεινό δίκτυο οικοδόμησαν, ένα σκοτεινό δίκτυο εκβιασμών και ραδιουργίας τους κρατά στην εξουσία», είπε και ζήτησε απαντήσεις για ποιους λόγους παρατάθηκε η παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ