ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Μαρκόπουλου στον Χρήστο Ράμμο: «Είναι delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ»

Σφοδρή επίθεση Μαρκόπουλου στον Χρήστο Ράμμο: «Είναι delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ»
Ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνου είπε οτι ο κ. Ράμμος ειναι η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ και μειωμένης αξιοπιστίας, δίνοντας την αίσθηση του καθοδηγούμενου ή του καθοδηγητή ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο εξαπέλυσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, αποκαλώντας τον delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Ράμμος λειτούργησε ως campaign manager του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και κάλεσε τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ να πάρει σαφή θέση για το εάν επιδιώκει πολιτικό ρόλο.

«Τι ειναι αυτά τα πίτσι-πίτσι και οι συναντήσεις με δικά σας στελέχη; Να ξεκαθαρίσει ο κ. Ράμμος εάν επιδιώκει ή όχι μελλοντικό πολιτικό ρόλο», πρόσθεσε. Ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους είπε οτι ο κ. Ράμμος ειναι η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ και μειωμένης αξιοπιστίας, δίνοντας την αίσθηση του καθοδηγούμενου ή του καθοδηγητή.

«Ο κ. Τσίπρας δεν πήρε φάκελο από τον κ. Ράμμο, σκονάκι του έδωσε και του έγραφε τι να πει, ντροπή του κ. Ράμμου, μήπως ξεπληρώνει τα γραμμάτια διορισμού του στην ΑΔΑΕ;», διερωτήθηκε και αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis με αφορμή τη σύλληψη του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση της Novartis Φιλήστορα Δεστεμπασίδη, είπε: «Θα σας χορέψουμε στο ταψί, ο κ. Τσίπρας ειναι ενορχηστρωτής της υπόθεσης... Έλεγε ήρωα τον Δεστεμπασίδη που συνελλήφθη για απάτη... Ντροπή σας, συνομιλείτε με τον βούρκο».

Σε ότι αφορά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για τα στελέχη του που παρακολουθούνταν επί ημερών προηγούμενης κυβέρνησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ