ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Δεν με παρακολουθούσε ο πρωθυπουργός - Κόντρα με Σκουρλέτη

Χατζηδάκης: Δεν με παρακολουθούσε ο πρωθυπουργός - Κόντρα με Σκουρλέτη
Μίλησε για κάποιους «πράκτορες 000» ή «Κλουζώ» που αποφάσισαν να επιδείξουν το αστυνομικό τους δαιμόνιο και να εξαντλήσουν τη φαντασία τους ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS

Πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση με την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ εμφανίστηκε στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης, κάνοντας λόγο για μια δυσώδη υπόθεση που κάποιοι χρησιμοποιούν εις βάρος του.

«Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα κατατίθετο πρόταση δυσπιστίας με επίκεντρο και δική μου παρακολούθηση, σίγουρα είναι μια δυσώδης υπόθεση», είπε ο υπουργός Εργασίας κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση και πρόσθεσε πως στη δική του περίπτωση είναι σαφές πως ορισμένοι «πράκτορες 000» ή κάποιοι Κλουζώ αποφάσισαν να επιδείξουν το αστυνομικό τους δαιμόνιο και να εξαντλήσουν τη φαντασία τους.

«Μπορεί να έχω κατακριθεί για τις ιδεολογικές μου τοποθετήσεις, αλλά ποτέ κανένας δεν αμφισβήτησε την ηθική μου», επεσήμανε ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε: "«Για λόγους που δεν εξυπηρετούν την κυβέρνηση οι Κλουζώ διέρρευσαν το υλικό, ούτε ένας Έλληνας δεν έχει ενοχληθεί περισσότερο από εμένα, αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Ο υπουργός Εργασίας αναφερόμενος στις ενέργειες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε αμέσως. "Στην περίπτωση μου είναι ένας πρωθυπουργός με τον οποίον έχουμε δεκαετίες κοινή διαδρομή. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει προσωπικά καμία σχέση με αυτή την υπόθεση. Άλλωστε αυτή την υπόθεση, τη δύσοσμη χρησιμοποιούν τώρα κάποιοι εις βάρος του", συμπλήρωσε.

Σημείωσε πως δεν είναι καθόλου ευχάριστο να αισθάνεται κάποιος ότι παρακολουθείται κάθε φράση και επικοινωνία του. "Είμαι ο πρώτος που θέλω να διαλευκανθεί από τη Δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όλων αυτών των μεθοδεύσεων. Ενώ εγώ θέλω να διαλευκανθεί η υπόθεση και για βαθιά προσωπικούς λόγους, έχω την εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κινήσεις του ενδιαφέρεται πρωτίστως να ρίξει την κυβέρνηση", είπε.

Ο Κωστής Χατζηδάκης ήρθε σε κόντρα με τον Πανό Σκουρλέτη από τον ΣΥΡΙΖΑ 'όταν εκείνος σχολίασε πως «το άλλο όνομα του 000 ειναι Κυριάκος Μητσοτάκης» και πως θέλησαν να τον χειραγωγήσουν, καθώς «αυτό είναι το καθεστώς Μητσοτάκη».

«Ποιος μιλά για πολιτική αξιοπρέπεια; Ο ΣΥΡΙΖΑ που η αξιοπιστία του έχει γίνει διεθνές ανέκδοτο; Που έκανε σημαία την νεκρή Μαρία και δεν τολμάτε ένα συγγνώμη; Που έχετε δυο Ειδικά Δικαστήρια στην πλάτη σας και κατηγορείστε για σακούλες; Παραδίδετε μαθήματα εσείς; Ε όχι, μαθήματα από εσάς δεν δέχομαι...», αντέδρασε ο υπουργός Εργασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ