ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης στη Βουλή: Να ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ για την «μικρή Μαρία»

Μηταράκης στη Βουλή: Να ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ για την «μικρή Μαρία»
Έκανε ακόμη λόγο για κατασκευασμένη σκευωρία απέναντι στη χώρα και απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ INTIME

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της λεγομενης «μικρής Μαρίας» στον Έβρο, εξαπέλυσε ο Νότης Μηταράκης και κάλεσε για άλλη μια φορά την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητήσει συγγνώμη.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ανέφερε ότι η παραγωγή fake news είναι γνωστή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε πως πρέπει να μπει ένα τέλος στη «μονταζιέρα» του ΣΥΡΙΖΑ που εξακολουθεί να αναφέρεται στη «νεκρή Μαρία», όταν το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» απέσυρε τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο κ. Μηταράκης, έκανε ακόμη λόγο για κατασκευασμένη σκευωρία απέναντι στη χώρα και απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Περιμένουμε μια συγγνώμη από τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για τα ψέμματα που έλεγαν για δήθεν νεκρό παιδί στον Έβρο», είπε ο κ. Μηταράκης.

Την ομιλία του Νότη Μηταράκη σχολίασε το ΜέΡΑ 25. «Όπως ακριβώς οι Βουλευτές της ΝΔ δεν τολμούν καν να μιλήσουν για τις υποκλοπές της ΕΥΠ υπό τον κ. Μητσοτάκη στην συζήτηση της #προταση_μομφής στη Βουλή, έτσι κι ο κ. @nmitarakis δεν είπε κουβέντα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις. "Άριστοι" και στην συγκάλυψη των εγκλημάτων τους», τουίταρε ο εκπρόσωπος του κόμματος Μιχάλης Κριθαρίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ