ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kώστας Καραμανλής: Εμείς μιλάμε με συγκεκριμένα έργα

Kώστας Καραμανλής: Εμείς μιλάμε με συγκεκριμένα έργα
Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε πως η συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κραυγές, δημαγωγία και πολιτική του πεζοδρομίου ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Σε σύγκριση των πεπραγμένων της σημερινής κυβέρνησης με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Κώστας Καραμανλής υποστηρίζοντας η μεγάλη διαφορά είναι πως η ΝΔ μιλάμε με συγκεκριμένα έργα.

«Την ίδια ώρα, στον ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται ακατάσχετα στη μόνη πολιτική που γνωρίζουν: Αντιπολιτευτική μιζέρια, λαϊκισμό, τοξική και επικίνδυνη δημαγωγία. Αυτή είναι η διαφορά μας», δήλωσε στην ομιλία του επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στην υπόθεση των παρακολουθήσεων σημείωσε, ότι η κυβέρνηση ήταν αυτή που ζήτησε εξαρχής την πλήρη διαλεύκανση και των παρακολουθήσεων, αλλά και των διαρροών τους.

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και αναγνώρισε το λάθος. Υπήρξαν παραιτήσεις. Και βέβαια δεν μείναμε σε αυτό. Αλλά δημιουργήσαμε ένα νέο, συμπαγές θεσμικό πλαίσιο που θωρακίζει την λειτουργία της ΕΥΠ», ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως, η δική του συνεισφορά ήταν κραυγές, δημαγωγία και πολιτική του πεζοδρομίου.

«Να δούμε όμως πώς σεβαστήκατε εσείς το κράτος δικαίου επί τεσσεράμισι χρόνια. Θα υπενθυμίσω ως υπουργός Υποδομών μόνο ένα: Ότι στο βωμό του «ΣΥΡΙΖΑ Channel» και της χειραγώγησης το πολύπαθο έργο της Πατρών - Πύργου κινδύνευσε να μην γίνει ποτέ. Για να ευνοήσετε συγκεκριμένο επιχειρηματία τον εθνικό σας εργολάβο και να τον κάνετε κομματικό σας καναλάρχη. Όμως να που η ζωή τα έφερε αλλιώς και τώρα τον έχετε απέναντί σας», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ