ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης στη Βουλή: Στις εκπτώσεις ξεπεράστηκε ο τζίρος του 2019

Γεωργιάδης στη Βουλή: Στις εκπτώσεις ξεπεράστηκε ο τζίρος του 2019
«Όσοι δίνουν ακόμη τη μάχη των Κυριακών, που είναι μια μάχη οπισθοφυλακής, να ξέρουν ότι είναι μια μάχη χαμένη, βλέπετε άλλωστε τι γίνεται στην Ευρώπη», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης ΑΠΕ ΜΠΕ (ΑΡΧΕΙΟ)

Ικανοποιημένος από την κίνηση στην αγορά την περίοδο των εκπτώσεων, εμφανίστηκε στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η παρούσα εκπτωτική περίοδος, πάει πάρα πολύ καλά και τα μαγαζιά έχουν ξεπεράσει τον τζίρο του 2019, που ήταν μια πολύ καλή περίοδος για το λιανικό εμπόριο», επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου αρμοδιότητας του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, λέγοντας ότι αν η τοπική κοινωνία θέλει να ανοίγουν τα καταστήματα περισσότερες Κυριακές από τις δύο που ανοίγουν σήμερα, αυτό θα το προτείνει ο Δήμαρχος ώστε να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση.

«Δεν μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που υπάρχει ένα τέτοιο κοινωνικό consensus, γιατί να λέμε στους καταστηματάρχες, δεν ανοίγετε», διερωτήθηκε και σχολίασε:

«Όσοι δίνουν ακόμη τη μάχη των Κυριακών, που είναι μια μάχη οπισθοφυλακής, να ξέρουν ότι είναι μια μάχη χαμένη, βλέπετε άλλωστε τι γίνεται στην Ευρώπη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ