Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια τήρησε η Βουλή
Ανανεώθηκε:
Ενός λεπτoύ σιγή στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια, αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, τήρησε η Βουλή.
Για «σύγχρονους Παπανικολήδες» έκανε λόγο από έδρας ο Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου για να επισημάνει πως οι τρεις αξιωματικοί έδειξαν πως είναι να υπερασπίζεσαι την εθνική ελευθερία.
Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανέφερε ότι η σημερινή επέτειος συμπίπτει με το τραγικό δυστύχημα με το Phantom για το οποίο κηρύχθηκε εθνικό πένθος.
«Και το Αιγαίο και η γη μας είναι ποτισμένη με αίμα ηρώων και όσο υπάρχουν αυτοί οι ήρωες στον ακήρυχτο πόλεμο που έχουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα», υπογράμμισε ο Θάνος Πλεύρης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας για Ίμια: Τιμάμε τη μνήμη των πεσόντων – Προασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα
Βαρβιτσιώτης για Ίμια: «Δεν λησμονούμε ποτέ και πάντα θα τιμούμε τους Ήρωες»
Κολυδάς για κακοκαιρία Byron: Μετατοπίζονται οι βροχές στα ανατολικά - Στο Αιγαίο «ζώνη» καταιγίδων
10:01
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 6 κράτη - Από τη σκιά στην κορυφή
10:00
Huawei Seeds for the Future: Ποιες καινοτομίες είδε στην Κίνα μία φοιτήτρια από την Ελλάδα;
10:00
Υπό την πίεση των ΗΠΑ, Ρωσία και Ινδία ενισχύουν τους διμερείς τους δεσμούς
09:54