ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: «Ρεσιτάλ υποκρισίας» η αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις νομοθετικές διαδικασίες

Βαρουφάκης: «Ρεσιτάλ υποκρισίας» η αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις νομοθετικές διαδικασίες
Την αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις νομοθετικές διαδικασίες σχολιάζει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter INTIME

Την αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις νομοθετικές διαδικασίες σχολιάζει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter, κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ υποκρισίας».

Όπως γράφει: «3,5 χρόνια υπερψήφιζε όλα τα απίθανα της Μητσοτάκης ΑΕ: εκποίηση Ελληνικού, 600άρι επίδομα καταστολής κλπ. Ξάφνου, πριν διαλυθεί η Βουλή, …απέχει από το Κοινοβουλευτικό Έργο. Το Ζάππειο τελικά εμπνέει από τις Αξιωματικές Αντιπολιτεύσεις".

Οι δηλώσεις Οικονόμου και ΠΑΣΟΚ για την απόφαση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

«Απόλυτα επικίνδυνο» και «εκτός κάθε ορίου» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μετά το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για άμεσες εκλογές και την ανακοίνωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποσύρεται από τις ψηφοφορίες στη Βουλή.

Κατηγορεί τον κ. Τσίπρα πως επιχειρεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός του ευρωπαϊκού δημοκρατικού κεκτημένου και να την καταστήσει τριτοκοσμική χώρα.

Ο κ. Οικονόμου χαρακτηρίζει τον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «εκφραστή του τραμπισμού αλά γκρέκα» και προσθέτει ότι θα παραμείνει απελπιστικά μόνος στην κατρακύλα του. Σημειώνει ακόμη πως η κυβέρνηση «διασφαλίζει και εγγυάται τη δημοκρατική ομαλότητα και τον προσανατολισμό της Ελλάδας».

Σε υψηλούς τόνους σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για άμεσες εκλογές και την ανακοίνωση αποχής του ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή.

Καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ γκεμπελικές πρακτικές, «αθλιότητες» περί «εκβιαζόμενου Ανδρουλάκη» και πως έδωσε με την πρόταση μομφής «πολιτικό σωσίβιο» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ξεκαθαρίζει πως δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της αποχής από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «εμείς δεν θα καταθέσουμε τα κοινοβουλευτικά μας όπλα, ας το γνωρίζει η Κυβέρνηση».

«Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει να αγωνίζεται εντός και εκτός Βουλής απέναντι στη θεσμική εκτροπή, που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Πρωθυπουργού», σημειώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ