ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πιο βαριά η εθνική οδύνη για την απώλεια του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Μητσοτάκης: Πιο βαριά η εθνική οδύνη για την απώλεια του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη
«Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν» γράφει σε ανάρτηση του Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη INTIME

Στην θλιβερή είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, αναφέρεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η εθνική οδύνη γίνεται ακόμη βαρύτερη.

«Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα» έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του πιλότου του μοιραίου Φάντομ, Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έκανε την εξής ανάρτηση για την απώλεια του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη:

«Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ