ΝΔ κατά Γιώργου Βαρεμένου για τη στάση του σε τηλεοπτικό καυγά με την Άννα Καραμανλή
Ανανεώθηκε:
Με σκληρές εκφράσεις η ΝΔ σχολίασε τη κίνηση του Γιώργου Βαρεμένου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ να αρπάξει μία φωτογραφία από τα χέρια της Άννας Καραμανλή, κάτι που προκάλεσε πραγματικό χάος στο στούντιο.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ «Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!»
«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Έρχεται νέο ρεκόρ στην κατανάλωση άνθρακα για το 2025
09:16
Επιστήμη: «Ένοχη» η ουλίτιδα για την εμφάνιση σοβαρών καρδιαγγειακών επεισοδίων
09:09
Oι νέες Porsche 718 δεν θα είναι μόνο ηλεκτρικές
08:57
Το πακέτο μέτρων για τους αγρότες: Ρεύμα στα 8,5 λεπτά, application της ΑΑΔΕ για το πετρέλαιο, 150 εκατ. αναδιανομή επιδοτήσεων
08:47