ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για καυγά Βαρεμένου-Καραμανλή: Απαράδεκτη η αντίδρασή του σε μια απαράδεκτη πρόκληση

ΣΥΡΙΖΑ για καυγά Βαρεμένου-Καραμανλή: Απαράδεκτη η αντίδρασή του σε μια απαράδεκτη πρόκληση
«Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κυρία Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!», τονίζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Για «απαράδεκτη αντίδραση», σε μια «απαράδεκτη πρόκληση» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το σημερινό επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή σε τηλεοπτική εκπομπή και απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι' αυτό».

«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κυρία Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κυρία Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!».

ΝΔ: Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας

Νωρίτερα η ΝΔ είχε σχολιάσει με σκληρές εκφράσεις την κίνηση του Γιώργου Βαρεμένου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ να αρπάξει μία φωτογραφία από τα χέρια της Άννας Καραμανλή, κάτι που προκάλεσε πραγματικό χάος στο στούντιο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ «Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!»

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ